Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığı erkekle konuşmak

Rüyada hoşlandığı erkekle konuşmak

Rüyada hoşlandığı erkekle konuşmak çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, saygı göreceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığı erkekle konuşmak gördüyseniz:

  • Yakın bir zamanda çok önemli bir görüşme yapmanız olasıdır.

Rüyada hoşlandığı erkekle telefonda konuşmak atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine tabir olunur.

Rüyada hoşlandığı erkekle konuşmak yalnız kalmak isteyeceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkekle konuşmak sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kişiyle konuşmak yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına inanılır.

Rüyada hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın biriyle konuşmak malının ve parasının eksilmeyeceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın kızla konuşmak düşman malından yemeye, ailesindeki huzurun bozulacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle konuşmak tazeleneceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, daha çok dünya malı edineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments