Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla sulama yapmak

Rüyada hortumla sulama yapmak

Rüyada hortumla sulama yapmak kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, şifaya kavuşacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada hortumla sulama yapmak gördüyseniz:

  • Herkes size yardım edecek durumda olmasa da, siz yalnız başınıza ilerleyebilecek konumdasınız.

Rüyada hortumla sulama yapmak başarı üstüne başarı kazanacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hortumla banyo yapmak maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla temizlik yapmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işarettir.

Rüyada hortumdan akan suyu görmek kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına rivayet eder.

Rüyada siyah su hortumu görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına işaret eder.

Rüyada hortumdan akan su görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada hortumla su aktığını görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada mavi su hortumu görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments