Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla banyo yapmak

Rüyada hortumla banyo yapmak

Rüyada hortumla banyo yapmak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, paraya ve mala kavuşacağına işarettir.

Rüyada hortumla banyo yapmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş yaşamınızı veya maddi konuları ilgilendiren alanlarda yeni şeyler denemek istiyor olabilirsiniz.

Rüyada hortumla banyo yapmak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına alamet eder.

Rüyada hortumla temizlik yapmak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine inanılır.

Rüyada hortumla sulama yapmak kalkınacağına ve yükseleceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, yenilenme yaşayacağına işaret eder.

Rüyada soğuk suyla banyo yapmak çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına yorulur.

Rüyada evin içinde banyo yapmak ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle banyo yapmak endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin evinde banyo yapmak yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada başka bir evde banyo yapmak hiç beklenmedik şeyler yapacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments