Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla temizlik yapmak

Rüyada hortumla temizlik yapmak

Rüyada hortumla temizlik yapmak elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada hortumla temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Gerektiğinde, sezgilerinizden yararlanarak olumsuz duygularınızı dizginleyebilirsiniz.

Rüyada hortumla temizlik yapmak çok büyük atılımlar yapılacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hortumla sulama yapmak sorunların elbirliği ile aşılacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada hortumla banyo yapmak karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, fedakârlıklar yapacağına, ömür boyu başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada eve temizlik yapmak hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına yorulur.

Rüyada hastanede temizlik yapmak iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta temizlik yapmak moralinin bozulacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada dükkanda temizlik yapmak hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine delalettir.

Rüyada temiz suyla banyo yapmak kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments