Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla su aktığını görmek

Rüyada hortumla su aktığını görmek

Rüyada hortumla su aktığını görmek rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, huzurlu hissedileceğine, sorunların günden güne artacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, içsel güvensizliklerinize, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada hortumla su aktığını gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurabilir, hobilerinize zaman ayırabilir, arkadaşlarınızı ziyaret edebilirsiniz.

Rüyada hortumla su aktığını görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, büyük bir işin sahibi olacağına, ibadete ağırlık verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hortumdan su aktığını görmek kişinin başarıdan başarıya koşacağına, eğlence ve renk geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada hortumdan su akmasını görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada hortumdan akan suyu görmek evlerin ayrılacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada hortumla sulama yapmak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Rüyada hortumdan akan su görmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun su hortumu görmek hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada su hortumu tutmak kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments