Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah su hortumu görmek

Rüyada siyah su hortumu görmek

Rüyada siyah su hortumu görmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kötü yönde hareket edeceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah su hortumu gördüyseniz:

  • Mevcut anlaşmalar veya düzenlemeler üzerinde bazı değişiklikler yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada siyah su hortumu görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada siyah rüzgar hortumu görmek yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah hortum görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına alamet eder.

Rüyada hortumla su doldurmak iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada hortumdan su içmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla su aktığını görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, süzüleceğine, ağlayacağına işarettir.

Rüyada hortumdan akan su görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala delalettir.

Rüyada hortumla sulama yapmak her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments