Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumdan su aktığını görmek

Rüyada hortumdan su aktığını görmek

Rüyada hortumdan su aktığını görmek üzgün olacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına delalettir.

Rüyada hortumdan su aktığını gördüyseniz:

  • Hiç şüphesiz yardım etmekten hoşlanan bir yapınız var.

Rüyada hortumla su aktığını görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine işaret eder.

Rüyada hortumdan su aktığını görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, huzurlu, mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada hortumdan su akmasını görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına tabir olunur.

Rüyada hortumdan su görmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine delalettir.

Rüyada su hortumu görmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, dertlerinin biteceğine, işlerin de yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada hortumla su fışkırtmak kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına delalet eder.

Rüyada hortumdan akan su görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına alamet eder.

Rüyada su ve hortum görmek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments