Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla ıslatılmak

Rüyada hortumla ıslatılmak

Rüyada hortumla ıslatılmak gönül yaralarının iyileşeceği, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına delalet eder.

Rüyada hortumla ıslatılmak gördüyseniz:

  • Detaylara odaklanmak yerine, ilk etapta yapacağınız başlangıcı netleştirmeniz gerekebilir.

Rüyada birini hortumla ıslatmak sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada hortumla ıslatıldığını görmek çalışmaları kötüleyeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hortumla ıslatılmak işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada hortumla ıslatmak çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalettir.

Rüyada kuru fasulye ıslatmak kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada altını ıslatmış bebek görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada ıslanmış para görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada ıspıt görmek daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments