Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla ıslatmak

Rüyada hortumla ıslatmak

Rüyada hortumla ıslatmak bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, canın sıkılacağına, gelirinin düşeceğine, rahatlayacağına yorulur.

Rüyada hortumla ıslatmak gördüyseniz:

  • İlginç fırsatlarla karşılaştığınızda değerlendirmek istiyorsanız, bütçe yapmalısınız.

Rüyada hortumla ıslatıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, doğruluğu bulacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına rivayet eder.

Rüyada hortumla ıslatılmak zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini hortumla ıslatmak pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada hortumla ıslatmak hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıspıt görmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, zorlukların giderileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada altını ıslatan bebek görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halı ıslatmak işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine delalettir.

Rüyada ıslatılmış nohut görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments