Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslanmış para görmek

Rüyada ıslanmış para görmek

Rüyada ıslanmış para görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, düze çıkacağına, bir ömür olacağına tabir olunur.

Rüyada ıslanmış para gördüyseniz:

  • Hafife almaya bağlı ya da finansal sorunlar söz konusu olabilir.

Rüyada ıslanmış para görmek yeni iş fırsatları yakalayacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ıslanmış kağıt para görmek hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekmeği ıslatmak kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, bekar ise evleneceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine işaret eder.

Rüyada suda ıslanmamak çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine alamet eder.

Rüyada kediyi ıslatmak işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yufka ekmek ıslatmak sorunların günden güne daha da artacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına delalet eder.

Rüyada yatağa ıslatmak onuruna ve şerefine leke süreceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, hayallerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada hortumla ıslatılmak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments