Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru fasulye ıslatmak

Rüyada kuru fasulye ıslatmak

Rüyada kuru fasulye ıslatmak maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına, daha iyi anlaşır olacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, hasta ve zor geçireceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, bir hastalığa maruz kalacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Rüyada kuru fasulye ıslatmak gördüyseniz:

  • İleride problem yaşamak istemiyorsanız, hayalci bakış açısından kurtulmalı, temelsiz amaçları bir tarafa bırakmalısınız.

Rüyada kuru fasulye ıslatmak zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine delalet eder.

Rüyada fasulye ıslatmak sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine alamet eder.

Rüyada etli kuru fasulye yemeği görmek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına işaret etmektedir.

Rüyada etli kuru fasulye görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş kuru fasulye görmek kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada kurtlu kuru fasulye görmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye dağıtmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru fasulye temizlemek kırılan kalplerin barışacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments