Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıspıt görmek

Rüyada ıspıt görmek

Rüyada ıspıt görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine işarettir.

Rüyada ıspıt gördüyseniz:

  • Gerekli tün bilgilere ulaşana kadar sabırlı olmanızda fayda var.

Rüyada birilerini ıslatmak düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına işaret eder.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmamak neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kediyi ıslatmak en büyük acılarının dineceğine, büyük başarılara imza atacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada birbirini ıslatmak kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine işarettir.

Rüyada yağan yağmurda ıslanmamak maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını ıslatmak şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, kişinin malını kaybedebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini ıslattığını görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada suyla ıslatıldığını görmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments