Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini hortumla ıslatmak

Rüyada birini hortumla ıslatmak

Rüyada birini hortumla ıslatmak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, hacetinizin giderilmesine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini hortumla ıslatmak gördüyseniz:

  • Bitirilmemiş işler ya da planlar da gerginliğe neden olabilir veya üzerinizde baskı yaratabilir.

Rüyada hortumla ıslatıldığını görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada hortumla ıslatmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, ahiret hayatlarının da güzel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hortumla ıslatılmak kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine tabir olunur.

Rüyada birini hortumla ıslatmak gitmediği yerlere gideceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada halı ıslatmak gelirinden yana memnun olacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslanmış kağıt görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine delalet eder.

Rüyada ıslanmış para görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatağa ıslatmak kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, işlerinin günden güne azalacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments