Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla ıslatıldığını görmek

Rüyada hortumla ıslatıldığını görmek

Rüyada hortumla ıslatıldığını görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine delalettir.

Rüyada hortumla ıslatıldığını gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz şeylerle ya da yapmak istediğiniz işlerle ilgili planlarınızı yalnız başınıza yapmanız gerekiyor.

Rüyada birini hortumla ıslatmak onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hortumla ıslatıldığını görmek kişinin rahat edeceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada hortumla ıslatılmak istediği noktalara ulaşacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına tabir olunur.

Rüyada hortumla ıslatmak yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada altını ıslatmak çok para kazanılacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, tartışmalı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada ıspıt görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurdan ıslanmamak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, borçların biteceğine alamet eder.

Rüyada birini ıslanmış görmek dünya malına kavuşulacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments