Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüysüz horoz görmek

Rüyada tüysüz horoz görmek

Rüyada tüysüz horoz görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada tüysüz horoz gördüyseniz:

  • Bazı konularda daha fazla tecrübe kazanabilir, sizin için yararlı olabilecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada horoz tüyü görmek sorumlulukların azalacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine işarettir.

Rüyada tüysüz horoz görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horozun tüylerini yolmak sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada horoz tüyü yolmak günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, başarılı ve kazançlı olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada horoz görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin horoz kestiğini görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada kümeste tavuk horoz görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada horoz beslemek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Vefa soner alp

Rüyada büyük tüysüz ve yaşlı bir horoz görmek
kesmek kanını görmek ne anlama gelir