Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz yolmak

Rüyada horoz yolmak

Rüyada horoz yolmak herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, bir takım sorunlar çıkacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada horoz yolmak gördüyseniz:

  • Sağlık olarak hassassınız.

Rüyada horozun tüylerini yolmak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına delalet eder.

Rüyada horoz tüyü yolmak tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına delalet eder.

Rüyada horoz yolmak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, eline geçen paraları tutamayacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada horoz ve tavuk görmek şansın açılacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kucağında horoz görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına işaret eder.

Rüyada büyük beyaz horoz görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada horoz tarafından ısırılmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada siyah horoz görmek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments