Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horozun kovaladığını görmek

Rüyada horozun kovaladığını görmek

Rüyada horozun kovaladığını görmek elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile saadetinin de artacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada horozun kovaladığını gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından da dışlandığınızı veya sizden gizli bazı şeyler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada horoz kovalamak kafasını rahatlatacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada horozun kovaladığını görmek yolunda devam edeceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada horozu kovalamak sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada horoz pişirmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına inanılır.

Rüyada horoz kaybetmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada horoz yolmak kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine inanılır.

Rüyada güzel horoz görmek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada horoz veya tavuk görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments