Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horozu kovalamak

Rüyada horozu kovalamak

Rüyada horozu kovalamak büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, zarar edeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına yorulur.

Rüyada horozu kovalamak gördüyseniz:

  • Yeterince ilgi göstermemeniz nedeniyle önem verdiğiniz birisini kaybedebilirsiniz.

Rüyada horoz kovalamak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada horozu kovalamak bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine delalettir.

Rüyada horozun kovaladığını görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine inanılır.

Rüyada horozun öttüğünü görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntının günden güne artacağına, gözyaşına boğulacağına tabir olunur.

Rüyada büyük horoz görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine yorulur.

Rüyada horozdan kaçmak ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada horoz çiftleşmesi görmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada civciv horoz görmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments