Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel horoz görmek

Rüyada güzel horoz görmek

Rüyada güzel horoz görmek hayatının düzene gireceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yokluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel horoz gördüyseniz:

  • Evle veya aileyle ilgili başlıklarda duygusal konular söz konusu olabilir.

Rüyada güzel horoz görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada çiğ horoz görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına delalet eder.

Rüyada horozun kafasını koparmak tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada horoz sesi görmek rahat bir hayata sahip olacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına yorulur.

Rüyada kucağında horoz görmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horozla konuştuğunu görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, mevkilerinin yüksek olacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hint horozu görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments