Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz kovalamak

Rüyada horoz kovalamak

Rüyada horoz kovalamak içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, barış için adım atacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, hafif ve iyi hissedeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada horoz kovalamak gördüyseniz:

  • İşinizde son derece gurur duyacağınız bir gelişme olabilir.

Rüyada horoz kovalamak tövbelerin kabul olacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada horozun kovaladığını görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horozu kovalamak eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, sorun üstüne sorun yaşanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada horoz bacağı görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, adaletin geleceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına işarettir.

Rüyada horoz başı kesmek ruhsal olarak etkileneceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada hasta horoz görmek kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çilli horoz görmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, hem moral hem de çareler bulacağına tabir olunur.

Rüyada küçük horoz görmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments