Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz kaybetmek

Rüyada horoz kaybetmek

Rüyada horoz kaybetmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada horoz kaybetmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya finansal başlıklı konuları kendi kafanıza göre farklı şekilde değerlendiriyor olabilirsiniz.

Rüyada horoz kaybetmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, insanların takdirini kazanacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada horoz başı görmek eline güzel fırsatların geçeceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada öten horoz görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına yorulur.

Rüyada horoz öttüğünü görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına delalet eder.

Rüyada horozun üstüne atladığını görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine delalet eder.

Rüyada horoz gibi ötmek sorunlarının tamamen biteceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine, iyi bir patron olacağına inanılır.

Rüyada kümeste tavuk horoz görmek gözyaşına boğulacağına, neşesinin de yerine geleceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada horozun öttüğünü görmek sıkıntılarından arınacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments