Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horozdan kaçmak

Rüyada horozdan kaçmak

Rüyada horozdan kaçmak eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, elinize para geçeceğine tabir olunur.

Rüyada horozdan kaçmak gördüyseniz:

  • Daha dikkatli düşünmek gerekiyor.

Rüyada horozdan kaçmak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada horoz ve hindi görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, komşularla ters düşüleceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horoz başı kesmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada birçok horoz görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, takdir edilen kişi olacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına delalet eder.

Rüyada horozla dövüşmek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, üzüntülerin gideceğine işaret eder.

Rüyada horoza sarılmak emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına alamet eder.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına tabir olunur.

Rüyada siyah horoz görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments