Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoza sarılmak

Rüyada horoza sarılmak

Rüyada horoza sarılmak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, türlü musibetlere uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada horoza sarılmak gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızdan yardım görebilirsiniz.

Rüyada horoza sarılmak ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı horoz görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada kümeste horoz görmek bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalettir.

Rüyada yumurtlayan horoz görmek günahlara, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru horoz görmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada horoz başı görmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi horoz görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine inanılır.

Rüyada horoz ötmesi duymak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments