Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz ve hindi görmek

Rüyada horoz ve hindi görmek

Rüyada horoz ve hindi görmek refaha erişileceğine, işlerin bir anda azalacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, moralinin düzeleceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına işarettir.

Rüyada horoz ve hindi gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin ona, tabiri caizse, ona nefes aldırın.

Rüyada hindi horoz görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada horoz ve hindi görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada tavuk horoz hindi görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, imkânlarının da genişleyeceğine delalettir.

Rüyada kara hindi görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada hindi tüyü görmek işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada hindistana gitmek işlerin yolundan çıkacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada hindi görmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, hastalıklarının düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük hindi görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments