Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah horoz görmek

Rüyada siyah horoz görmek

Rüyada siyah horoz görmek iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına alamet eder.

Rüyada siyah horoz gördüyseniz:

  • Yeni yerler keşfedebilir, ilginç kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada siyah horoz görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayatının yoluna gireceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine alamet eder.

Rüyada siyah horoz kesmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalet eder.

Rüyada horoz eti yemek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada horoz sesi duymak yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, hayattan yana keyif bulacağına tabir olunur.

Rüyada horoz yolmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada horoz tüyü görmek güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada horoz doğurmak istediği noktalara geleceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, karanlık zamanların aydınlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birçok horoz görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments