Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok horoz görmek

Rüyada birçok horoz görmek

Rüyada birçok horoz görmek işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, şansının kendisinden yana olacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada birçok horoz gördüyseniz:

  • Biraz evin dışında vakit geçirmek size iyi gelebilir.

Rüyada birçok horoz görmek davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada birçok yiyecek görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde birçok ay görmek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, kişinin içinin daralacağına alamet etmektedir.

Rüyada birçok terlik görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada birçok meyve görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada birçok erkek görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına alamet eder.

Rüyada birçok yunus balığı görmek harama göz dikmeyeceğine, önemli işler yapacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birçok cami görmek sıkıntıdan kurtulacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments