Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük beyaz horoz görmek

Rüyada büyük beyaz horoz görmek

Rüyada büyük beyaz horoz görmek işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, hayırlı işlerde yer alacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada büyük beyaz horoz gördüyseniz:

  • Aileniz içinde bazı fikir ayrılıkları olabilir.

Rüyada büyük beyaz horoz görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, bir sınavdan geçileceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Rüyada çok büyük horoz görmek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük bir horoz görmek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına rivayet eder.

Rüyada büyük horoz görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tavuk horoz görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, güzel haberler alınacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına delalettir.

Rüyada beyaz horoz yakalamak hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, güzel günler yaşanacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına delalettir.

Rüyada beyaz tavuk ve horoz görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz horoz görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, yeni bir araca sahip olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments