Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz tarafından ısırılmak

Rüyada horoz tarafından ısırılmak

Rüyada horoz tarafından ısırılmak kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, çalıştığına değeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada horoz tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Bazı insanlar size karşı kışkırtılabilir.

Rüyada horoz tarafından ısırılmak başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada horoz tarafından kovalanmak aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, yakında başlayacak aşk macerasına alamet etmektedir.

Rüyada güvercin tarafından ısırılmak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru köpek tarafından ısırılmak yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına delalet eder.

Rüyada ördek tarafından ısırılmak işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada köpek tarafından ısırılmak art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına inanılır.

Rüyada tavşan tarafından ısırılmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına delalet eder.

Rüyada yengeç tarafından ısırıldığını görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments