Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kucağında horoz görmek

Rüyada kucağında horoz görmek

Rüyada kucağında horoz görmek herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, güzel günler için yaşayacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kucağında horoz gördüyseniz:

  • Şansa bağlı işlerde başarılı olabilirsiniz.

Rüyada kucağında horoz görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk yada horoz görmek onların kıymetini bileceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde horoz görmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada horoz doğurmak işlerin çok iyiye gideceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada horozu öldürmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada kafası kopmuş horoz görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı ibikli horoz görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, yaralarına da merhem olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına işarettir.

Rüyada kümeste tavuk horoz görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments