Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz yakalamak

Rüyada horoz yakalamak

Rüyada horoz yakalamak çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, umutların yıkılacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına inanılır.

Rüyada horoz yakalamak gördüyseniz:

  • Yakında aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Rüyada horoz yakalamak zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz horoz yakalamak zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada horoz başı görmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel horoz görmek yaşadığı stresin biteceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada horoz eti görmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, maddi gücünün de daimi olacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına delalet eder.

Rüyada kucağında horoz görmek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına alamet eder.

Rüyada horoz ve köpek görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada horoz temizlemek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments