Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz başı görmek

Rüyada horoz başı görmek

Rüyada horoz başı görmek borçların hafifleyeceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına yorulur.

Rüyada horoz başı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya bazı konular hakkındaki fikirlerinizi açıklama konusunda kararlı olabilirsiniz.

Rüyada horoz başı kesmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada horoz başı görmek kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada başında horoz görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, yeni yerler göreceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada horoz eti yemek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine yorulur.

Rüyada yolunmuş horoz görmek işlerini büyüteceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada horoz boğazlamak iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi horoz görmek elinin darlığa düşeceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada çiğ horoz görmek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments