Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz temizlemek

Rüyada horoz temizlemek

Rüyada horoz temizlemek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, yüksek mertebeye geleceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada horoz temizlemek gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeli, eğlenceye zaman ayırmalı sizinle aynı sahada çalışan kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayacak aktivitelere katılmalısınız.

Rüyada horoz temizlemek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine yorulur.

Rüyada mavi horoz görmek sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, işinin de hep yürüyeceğine delalettir.

Rüyada horoz ötmesi görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, rahata kavuşmaya inanılır.

Rüyada tavuk veya horoz görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horozun öldüğünü görmek içinin de rahat edeceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş horoz görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, duaların kabul olacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine işarettir.

Rüyada başında horoz görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, mutluluğundan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk horoz görmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments