Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz horoz yakalamak

Rüyada beyaz horoz yakalamak

Rüyada beyaz horoz yakalamak iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, ona göre davranacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz horoz yakalamak gördüyseniz:

  • İşinizde alacağınız ani bir kararla yararlı ortaklıklara girebilirsiniz.

Rüyada beyaz horoz yakalamak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, işlerine bereket geleceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada horoz yakalamak elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, bunalacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz horoz görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına inanılır.

Rüyada beyaz tavuk horoz görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına yorulur.

Rüyada büyük beyaz horoz görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına yorulur.

Rüyada beyaz tavuk ve horoz görmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, statü atlayacağına, haksızlığa uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük beyaz balık yakalamak fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına işarettir.

Rüyada beyaz balık yakalamak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments