Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz eti görmek

Rüyada horoz eti görmek

Rüyada horoz eti görmek zarara uğrayacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine inanılır.

Rüyada horoz eti gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya sosyalleşerek, sizin için önemli bir kişiyle ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.

Rüyada horoz eti görmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada horoz eti yemek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, kişinin yasa düşeceğine delalettir.

Rüyada güzel horoz görmek helal ve geniş rızık elde edeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada horoz yumurta görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına yorulur.

Rüyada horozun kesildiğini görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına yorulur.

Rüyada tavuk ve horoz görmek aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada horoz yemlemek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine inanılır.

Rüyada konuşan horoz görmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments