Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göl veya deniz görmek

Rüyada göl veya deniz görmek

Rüyada göl veya deniz görmek kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada göl veya deniz gördüyseniz:

  • Bırakın, sorunları o kendi kendine görünceye kadar sabredin.

Rüyada deniz veya göl görmek kişinin geçiminin zorlaşacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine işaret eder.

Rüyada göl veya deniz görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada su veya deniz görmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine alamet eder.

Rüyada deniz veya su görmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine işaret eder.

Rüyada eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada horoz veya tavuk görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine inanılır.

Rüyada altın veya para görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına, güzel bir evliliğe yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments