Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi horoz görmek

Rüyada mavi horoz görmek

Rüyada mavi horoz görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, iyi geçiminin devam edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi horoz gördüyseniz:

  • İlerlemenin söz konusu olduğu durumlarda bir meslektaşınız ya da arkadaşınız paylaştığınız bilgileri size karşı kullanabilir.

Rüyada mavi horoz görmek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine işaret eder.

Rüyada horoz yada tavuk görmek ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin horoz kestiğini görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada konuşan horoz görmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada siyah horoz kesmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, yeni bir ortama gireceğine tabir olunur.

Rüyada renkli horoz görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş horoz görmek rakiplerine büyük fark atacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada horoz ötmesini görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments