Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz dövmek

Rüyada horoz dövmek

Rüyada horoz dövmek düşmanlarının güçleneceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada horoz dövmek gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları ya da mücadele gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada horoz dövmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada horozun tüylerini yolmak hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına işarettir.

Rüyada iki tane horoz görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada horoz görmek dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, rahata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada horozun uçtuğunu görmek insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına işaret etmektedir.

Rüyada horoz bacağı görmek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada horoz beslemek işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine yorulur.

Rüyada beyaz horoz görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments