Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük horoz görmek

Rüyada küçük horoz görmek

Rüyada küçük horoz görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, işinden uzaklaşacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada küçük horoz gördüyseniz:

  • Kimse diğerine yardımcı olmak istemiyor olabilir.

Rüyada küçük horoz görmek çok başarılı işlere adım atacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horoz kavgası görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına delalettir.

Rüyada horoza sarılmak yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horoz kesmek yemek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada horoz ölüsü görmek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, sağlık sorunlarının artacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine rivayet eder.

Rüyada dövüş horozu görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına inanılır.

Rüyada tavuk horoz görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, daha fazla kazanç getireceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine işarettir.

Rüyada horoz dövüşü görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments