Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz ayağı görmek

Rüyada horoz ayağı görmek

Rüyada horoz ayağı görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, başarılarının takdir edileceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada horoz ayağı gördüyseniz:

  • Genelde iyimser bir yapı izliyorsunuz.

Rüyada horoz ayağı görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada ayağı bağlı horoz görmek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, makamını garantileyeceğine, başarısızlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada horozun öttüğünü görmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına tabir olunur.

Rüyada yanan horoz görmek verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada horoz boğazlamak çok büyük miktarda para kazanacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada tavuk veya horoz görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına işarettir.

Rüyada büyük horoz görmek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, sevdiği insana kavuşacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına delalettir.

Rüyada siyah horoz kesmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments