Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz pişirdiğini görmek

Rüyada horoz pişirdiğini görmek

Rüyada horoz pişirdiğini görmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına alamet eder.

Rüyada horoz pişirdiğini gördüyseniz:

  • İşle ilgili aktivitelere katılmanız durumunda popülariteniz artacak.

Rüyada horoz pişirmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine rivayet eder.

Rüyada horoz pişirdiğini görmek dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada çift başlı horoz görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalettir.

Rüyada iki horoz görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına işaret eder.

Rüyada horoz çalmak yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına işarettir.

Rüyada kucağında horoz görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada horozu uçarken görmek yeni şeyler deneneceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  delalettir.

Rüyada horozla konuştuğunu görmek kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments