Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horozun ısırdığını görmek

Rüyada horozun ısırdığını görmek

Rüyada horozun ısırdığını görmek bir sebeple çok zorlanacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada horozun ısırdığını gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız konforu arttırıcı değişiklikler kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada horoz ısırmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, uzun sohbetler edeceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada horozun ısırdığını görmek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horoz ısırdığını görmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horoz görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, müjdeli haberle geleceğine yorulur.

Rüyada horoz ve köpek görmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine alamet etmektedir.

Rüyada horoz yemek büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine delalettir.

Rüyada horoz kavgası görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, ufkunun açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hindi horoz görmek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments