Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü horoz görmek

Rüyada ölü horoz görmek

Rüyada ölü horoz görmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölü horoz gördüyseniz:

  • Yeni beceriler edinme veya yaşam standardınızı yükseltmenize yardım edecek başvurular yapma niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada horoz ölüsü görmek bol dua edeceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına inanılır.

Rüyada ölü horoz görmek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada horoz kesmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına delalettir.

Rüyada uçan horoz görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine delalet eder.

Rüyada horoz ayağı görmek dolayısıyla geleceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına delalet eder.

Rüyada horozun tüylerini yolmak tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, adım atarken çok zorlanacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada horoz satın almak yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına delalet eder.

Rüyada horoz şekeri görmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments