Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz bacağı görmek

Rüyada horoz bacağı görmek

Rüyada horoz bacağı görmek çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada horoz bacağı gördüyseniz:

  • İlerlemek için geçmiş deneyimlerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada horoz bacağı görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada çok sayıda horoz görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada iri horoz görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horoz doğurmak gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada horoz ve tavuk görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işarettir.

Rüyada horoz kafası görmek bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, dertlerinin unutulacağına, hayallerinin yıkılacağına işarettir.

Rüyada uçan horoz görmek yeni işlere girişileceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde horoz görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments