Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz yumurta görmek

Rüyada horoz yumurta görmek

Rüyada horoz yumurta görmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, maddi olarak zarar edileceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına alamet etmektedir.

Rüyada horoz yumurta gördüyseniz:

  • Yeni projelere başlayabilir, planlar yapabilirsiniz.

Rüyada horoz yumurtası görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada horoz yumurta görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına inanılır.

Rüyada güzel horoz görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada horoz kovalaması görmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada horoza sarılmak daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki horoz görmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına rivayet eder.

Rüyada horoz tarafından ısırılmak tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada horozun kafasını koparmak aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments