Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz taşlamak

Rüyada horoz taşlamak

Rüyada horoz taşlamak ortak işlere gireceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, hayatının yolunda gideceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına inanılır.

Rüyada horoz taşlamak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü ilgilendiren değişiklikler yapmanız durumunda olumlu sonuçlar ortaya çıkabilir.

Rüyada horoz taşlamak yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, insanların hayır dualarının alınacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini taşladığını görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, sağlığının da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada birilerini taşladığını görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada eşini taşlamak hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine delalettir.

Rüyada cam taşlamak uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayı taşlamak ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü taşlamak herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına rivayet eder.

Rüyada domuzu taşlamak çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments