Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini boğmak

Rüyada birini boğmak

Rüyada birini boğmak karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, oldukça uzun bir yolculuğa, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, mutlu olacağınıza, hayal edilen herşeye kavuşacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine rivayet eder.

Rüyada birini boğmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda en iyisinin olmasını dilemek yerine, araştırmacı olmanızda fayda var.

Rüyada kurt boğmak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini boğmak uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisini boğmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, maddi zarar edeceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada biri boğmak rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına inanılır.

Rüyada eşini boğduğunu görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, maddi durumun düzeleceğine, küslükleri bitireceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyi boğmak bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada bir insanı boğmak maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada şeytanın boğduğunu görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments