Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hiç sevmediği birini görmek

Rüyada hiç sevmediği birini görmek

Rüyada hiç sevmediği birini görmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, kimseyle konuşmayacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Rüyada hiç sevmediği birini gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda sezgilerinize göre hareket edebilirsiniz.

Rüyada hiç sevmediğin birini görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, umutlarının kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hiç sevmediğin arkadaşını görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hiç sevmediğin birini dövmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hiç sevmediği birini görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine yorulmaktadır.

Rüyada hiç tanımadığın birini öpmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine delalettir.

Rüyada hiç görmediğin birine sarılmak karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hiç gitmediğin bir yere gitmek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada hiç görmediği birine aşık olmak bunu şeref sayacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments