Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hiç sevmediğin arkadaşını görmek

Rüyada hiç sevmediğin arkadaşını görmek

Rüyada hiç sevmediğin arkadaşını görmek saygınlık kazanacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada hiç sevmediğin arkadaşını gördüyseniz:

  • İhtiraslarınızı fiziksel ihtiyaçlarınızla dengeleyin.

Rüyada hiç sevmediğin arkadaşını görmek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hiç sevmediğin birini dövmek imkânlarının da genişleyeceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hiç sevmediğin birini görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına delalet eder.

Rüyada hiç sevmediği birini görmek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına delalettir.

Rüyada hiç görmediğin arkadaşını görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, güzel bir hayatı olacağına, sağlık sorunun kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada hiç gitmediğin bir yere gitmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, inancını bir kenara atacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle sevgili olmak ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments