Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, iyilik ve hayır bulacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine yorulur.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz veya mal varlıklarınızla ilgili konuları, her zamankinin aksine daha sakin ele almanız faydalı olabilir.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkek görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, zor zamanların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkeğe aşık olmak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, onun zamanını çalacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın erkek görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına delalettir.

Rüyada hiç tanımadığı bir erkek görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işaret eder.

Rüyada hiç tanımadığı birine aşık olmak kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments