Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hiç tanımadığın biriyle sevgili olmak

Rüyada hiç tanımadığın biriyle sevgili olmak

Rüyada hiç tanımadığın biriyle sevgili olmak yapılan işte çok zarar edileceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, günlerini bunun için harcayacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine inanılır.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Yeni alanlar veya yollar arasından seçim yapmanız gerekebilir ya da çeşitli tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle sevgili olmak canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada hiç tanımadığı biriyle sevgili olmak eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına delalet eder.

Rüyada hiç tanımadığı birine aşık olmak ters giden işlerin de düzeleceğine, istediği herşeye sahip olacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada hiç tanımadığın insanlar görmek özellikle para konusunda şansının açılacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkek görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın erkek görmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına inanılır.

Rüyada hiç tanımadığın bir kadın görmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments